Pensionärsföreningen Ettan

En hälsning till alla Ettor

24.08.2022 kl. 16:08

Den här sommaren har säkert de flesta kunnat njuta av på ett annat sätt än de två tidigare åren. Praktiskt taget inga restriktioner, så de flesta av oss har kunnat träffa vänner och bekanta alldeles fritt. Därtill har vädret varit fint. Blåbär finns det ymnigt av och ingen brist på kantareller heller. För dem som tycker om att röra sig i skogen alltså.

Under våren fick vi igång månadsmötena med föredrag samt likaså teater och utfärder. Utfärderna gick bra med relativt många deltagare. Däremot såg vi på månadsmötena att alla medlemmar inte har kommit i gång med vår verksamhet. En trogen skara på cirka 30 medlemmar deltog i mötena, men jämfört med tidigare år har cirka 20 personer fallit bort. De har inte lämnat föreningen men de har inte deltagit i mötena. Nu hoppas jag att ni alla deltar mangrant och träffar oss på mötena. Som vanligt hålls mötena i Seniorhuset i Tölö.

Alla föredragshållare har ännu inte kunnat bekräfta att de ställer upp, men tillsvidare är stadsfullmäktigeledamoten och läkaren Nora Grotenfelt, vetenskapsredaktör Marcus Rosenlund och tidigare ambassadören Peter Stenlund bokade.

I höst reser vi till Pargas och i advent till Lovisa. Ett teaterbesök gör vi också.

Så vi möts snart vid septembermötet.

Rolf Rosenberg
ordförande