Pensionärsföreningen Ettan

Ettans höstprogram 2020

24.08.2020 kl. 09:30
Vi sammankommer som förut andra måndagen i månaden kl. 16–18. Just nu kan vi inte mötas i Tölö servicecentral utan är hänvisade till andra utrymmen.

Vi sammankommer som förut andra måndagen i månaden kl. 16–18. Just nu kan vi inte mötas i Tölö servicecentral utan är hänvisade till andra utrymmen.

Höstens första möte den 14 september hålls i Mika Waltari-salen i Tölö bibliotek, Topeliusgatan 6. Var vi träffas därefter meddelas i Hufvudstadsbladets spalt Evenemang måndagen innan mötet och på denna webbplats kalendersida.

De medlemmar som har Internet kan tills vidare följa med mötena på distans med hjälp av verktyget Zoom. En länk till mötet med instruktioner om hur man kopplar upp sig skickas till medlemmarna per e-post dagen innan mötet.

Om möjligt kommer vi att fira våra jubilarer i samband med något av mötena.

Månadsmöten

14 september
Gäst är Yle-redaktören Antti Kuronen som bland annat har rapporterat från fånglägret al-Hol i Syrien och nu senast Minsk i Belarus. Beroende på var han befinner sig deltar han i egen hög person eller på distans.

12 oktober             
Bergsrådet Martin Saarikangas är gäst. 

9 november
Richard Nordström, som grundat seniortjänsten Helppy, är gäst.

14 december
Vår medlem Herman von Numers föreläser om "Matsmältningskanalens endoskopier". Julfest.

Stadsvandring, utfärd

16 september
Kl. 11 vandring på och runt Senatstorget med Robert Krogerus som guide. Mötesplats tsar Alexander II:s staty. Anmälan på månadsmötet 14.9 eller till Robert 040 5648458, robert_krogerus@hotmail.com.
            
Den planerade längre dagsutfärden uppskjuts till våren eftersom längre bussresor bör undvikas just nu.

29 november        
Adventsgudstjänst i en närbelägen kyrka med efterföljande lunch.

Ulf Wahlström