Pensionärsföreningen Ettan

Ordförandens hälsning

30.12.2019 kl. 00:12
Ordförande Rolf Rosenbergs hälsning till medlemmarna inför vårterminen.

Helsingfors den 30 december 2019

En hälsning till alla Ettor
Vid dettas skrivande regnar det ymnigt och det är mörkt ute. Hurudan julafton vi får i år vet jag inte nu, men antagligen blir den våt och mörk. Men vi ska inte låta oss störas av småsaker. Snart är våren här med nya händelser. Jag önskar er alla ett Gott Nytt År. 

Vi hade ett trevligt höstprogram med ett livligt deltagande från er sida. Medlemsantalet steg under året med ett nytt rekord.

Vi har igen ett mångsidigt vårprogram som jag hoppas att ni trivs med. Vi går på teater, den traditionella Fallåker igen. Vi ska bekanta oss med Senatstorget och besöka Virkkimuseet. Vårens resa går till Tavastehustrakten. Någon utlandsresa har vi inte planerat i år.

Så har vi fem månadsmöten med ett mångsidigt program, som är om möjligt ännu intressantare än tidigare med flera kändisar på arenan. Riko Eklundh och Sixten Korkman för att nämna några. Två författarberättelser och lite ekonomi, både nationell och egen. Lite medicin behandlar vi också.

Årsmötet har vi i februari. Den nuvarande styrelsen är färdiga att fortsätta ifall ni vill. 

Året 2019 fick vi 15 nya medlemmar. Nytt årsrekord. Vi kommer att fortsätta med aktiv medlemsrekrytering, Vi kommer också att fortsätta vårt samarbete med SPF för att öka medlemmarnas datafärdigheter.

Så vi möts snart vid januarimötet.

 
Rolf Rosenberg, ordförande
 

Ulf Wahlström